سفارش تبلیغ
صبا ویژن


رفتاری متفاوت - شهر خوبان


درباره نویسنده
رفتاری متفاوت - شهر خوبان
سید حمید کلانتری
در بهار سال 1335 در همت آباد در 30کیلومتری یزد متولد شدم. حدود سه سالگی از یزد به تهران رفتیم. در آن سالها خیلی ها به دلیل خشک شدن قنات آبادی به تهران و اطراف مهاجرت کردند. دوران ابتدایی در میدان بروجردی زندگی می کردیم.وبعد به خیابان پیروزی و کوکاکولا رفتیم. در فعالیتهای فرهنگی،مذهبی مسجد مسلم ابن عقیل و مسجد حضرت محمد ( ص) که از مساجد فعال تهران و منطقه بودند،تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت داشتم. بعد از دریافت دیپلم ریاضی در انشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) پذیرفته شدم. از همان سال اول جزء جمعی بودم که مجموعه فعالیت های مبارزاتی دانشگاه را برنامه ریزی و هدایت می کرد. در سال 56 ازدواج کردم ، حاصل ازدواج 4 فرزند( 2پسر و 2دختر ) می باشد. خدای مهربان را به خاطر داشتن همسرو فرزندانی خوب و همراه همیشه شاکرم. پس از انقلاب یک سال مدیر دبیرستان آذر شدم و از بهار سال 60 به جهاد سازندگی پیوستم. جهاد درسهای بسیار زیادی در امور مختلف به ویژه برنامه ریزی ، مدیریت کار با مردم به ویژه جامعه شریف روستایی نصیبم ساخت. دوسال و نیم معاون ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ و پس از پایان جنگ به عنوان معاون امور اجتماعی وزارت جهاد و بعد معاون ترویج و مشارکت مردمی انتخاب شدم. پس از 4سال ونیم خدمت در این مسئولیت به دلایلی 4سال از جهاد خارج شدم. 2سال به عنوان مشاور وزیر ارشاد و 2سال هم معاون پژوهشی دبیرخانه شوراهای جوانان. با انتخاب آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور در 2 خرداد 76 دوباره به جهاد برگشتم و به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان جنگلها مراتع کشور معین شدم. بعد از 4سال به دعوت دوستان و برادران یزدی و با تصویب دولت به عنوان استاندار یزد منصوب شدم. 4سال و 40 روز هم در این مسئولیت که فضای جدیدی از کار و تلاش در عرصه منطقه ای بود، در خدمت همشهریان خوب و عزیز یزدی فعالیت نمودم و فرصتی فراهم شد تا با نیازها ، استعدادها ، امکانات و محدودیت های توسعه استان از نزدیک آشنا شوم. پس از بازگشت به تهران طی دو سال گذشته به صورت تمام وقت و پاره وقت در دبیرخانه مجمع تشخیص ، به عنوان مسئول کمیته مدیریت و نظام اداری مشغول بوده ام و البته در کنار این موضوع در چند موسسه عام المنفعه و غیردولتی و یکی دو شرکت همکاری نموده ام و حال در خدمت شهرخوبان به عنوان کانونی برای اندیشیدن
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
یزد
انتخابات
مناسبت
دیدارها
پیامها
پاییز 1387
تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پاییز 1386
آذر 1387
دی 1387
بهمن 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
تیر 1388
شهریور 1388
مهر 1388
آبان 1388
دی 88
بهمن 88
اسفند 88
فروردین 89
اردیبهشت 89
خرداد 89
تیر 89
مرداد 89
شهریور 89
آذر 89
آبان 89
مهر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
اردیبهشت 90
تیر 90
مرداد 90
مهر 90
شهریور 90
آذر 90
آبان 90
دی 90
خرداد 91
مهر 91
آذر 91
آبان 91
دی 91
بهمن 91
فروردین 92
اسفند 91
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
تیر 93
مرداد 93
اسفند 93
بهمن 93
فروردین 94
شهریور 94
فروردین 95
بهمن 94
اردیبهشت 95
تیر 95
آبان 95
آذر 95
اردیبهشت 96
تیر 96
آذر 96
دی 96
اسفند 96
شهریور 97
خرداد 97
اردیبهشت 98
تیر 98
شهریور 98
دی 98
بهمن 98
مرداد 99
مهر 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اردیبهشت 0
تیر 0
خرداد 0
مرداد 0
شهریور 0
بهمن 0
دی 0
خرداد 1
مرداد 1
شهریور 1
خرداد 2
مرداد 2
اسفند 2
شهریور 3


لینک دوستان
یزدنا
یزد فردا
یزدآنلاین
سید محمد خاتمی
توان گستر
رستاق
شهرنیکان
بهارنو
وبلاگ فارسی
لیست وبلاگ ها
قالب وبلاگ
اخبار ایران
اخبار فاوا
تفریحات اینترنتی
تالارهای گفتگو
خرید اینترنتی
طراحی وب

عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
رفتاری متفاوت - شهر خوبان

آمار بازدید
بازدید کل :348320
بازدید امروز : 370
 RSS 

 

جهرمی سیستان و بلوچستان

در خبرها آمد که وزیر جوان و بانشاط کابینه، آقای دکتر آذری جهرمی سفری ده روزه به استان مرزی، محروم و دارای استعدادهای فراوان مورد غفلت واقع شده، سیستان و بلوچستان تدارک دیده است. کاری کاملا متفاوت و تحسین برانگیز که تا آنجا که به خاطر دارم، بعد از دوران جنگ، یعنی در 33 سال گذشته سابقه نداشته است.

در دوران جنگ، در ایام خاص عملیات دیده میشد که وزرای خاصی مثل جهاد سازندگی، دفاع یا راه و ترابری و گاهی صنعت، حسب ضرورت و پیگیری مسائل در منطقه عملیاتی از نزدیک در اهواز یا کرمانشاه یا دیگر شهرهای غرب، جنوب و شمال غرب حضور می یافتند. اما ابتکار و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در نوع خود در چهار دولت گذشته از هاشمی تا روحانی، اقدامی جدید و رفتاری متفاوت بود.

 این اقدام اگر با برنامه‌ریزی و هماهنگی های قبلی برای بررسی، رسیدگی و پیگیری طرحها و پروژه‌های نیمه تمام بوده باشد و بعد از سفر هم تدابیر لازم برای اجرایی شدن و دنبال نمودن اقدامات تکمیلی به صورت ویژه اتخاذ گردد، می تواند اقدامی اثربخش باشد. اینکه یک مدیر ارشد و بالاترین مسئول یک وزارتخانه در یک استان محروم که تاکنون مورد بی توجهی های فراوان بوده است، شخصا حضور و استقرار یابد، اقدامی ارزشی و شایسته تقدیر است.

با توجه به پاره‌ای همکاری‌ها که از طریق موسسه غیردولتی هاسب و انجمن بهره‌وری ایران برای توسعه استان سیستان و بلوچستان داریم، با قصد ارزیابی این اقدام ابتکاری وزیر، امروز صبح زنگی به استاندار محترم زدم. اتفاقاً آقای وزیر در مسیر شهرستان زابل بودند. از آقای موهبتی نظرش را در مورد دستاورد سفر پرسیدم، بسیار مثبت توصیف کرده و اظهار نمودند برنامه‌های این سفر 10 روزه که امروز هفتمین روز آن بود، خیلی خوب و سنجیده تنظیم شده است و در دو سه روز اول، جلسات فشرده و مستمر با همراهان، نیروهای کارشناسی از مرکز و استان و حسب ضرورت با دعوت از سایر ادارات مرتبط برگزار شده و راهکارها و اقدامات پیش رو برای گسترش پهنای باند اینترنت و تحت پوشش قرار دادن 1200 روستای بالای 20 خانوار فاقد پوشش اینترنت، مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار گرفته است و روزهای دیگر به بازدیدهای میدانی و سفر به مناطق و بعضی از شهرستانهای استان پرداخته‌اند.

در ادامه گفتگو با استاندار، با آقای وزیر هم صحبت کوتاهی داشتم و ضمن عرض خدا قوت و تقدیر از این اقدام، برای توجه خاص به استان سیستان و بلوچستان به عنوان استان ویژه از طرف دولت و انجام اقدامات مشابه نکاتی رد و بدل شد.

    اما در اینجا لازم به ذکر است که استان سیستان و بلوچستان، علی رغم اقدامات خوبی که در دولت های مختلف در جهت توسعه آن انجام پذیرفته، به دلایل مختلف از جمله دوری از مرکز، وسعت استان، کم آبی و خشکسالی، مهیا نبودن پاره‌ای از زیرساخت ها برای اجرای طرحهای تولیدی و صنعتی توسط بخش خصوصی، متاسفانه هنوز از محرومیت و توسعه نایافتگی و کم توجهی ها برای رفع موانع توسعه در رنج است. هرچند اینگونه اقدامات در جای خود مفید و تاثیرگذار و موجب تحرک امیدآفرینی است، ولی راه حل اصولی و اساسی در اصلاح روشها، فرآیند ساختارها و اختیارات مدیریتی استان برای پیشبرد برنامه های اجرایی و اقدامات توسعه ای است که دولت با همکاری وزرا لازم است با نگاه تمرکززدایی عنایت و شرایط خاص استان اختیارات ویژه و قابل قبولی را به مدیریت ارشد و مدیران استان تفویض نمایند و همزمان دستگاه‌های نظارتی با اصلاح رویه‌های بعضاً بازدارنده خود قدرت ریسک پذیری و جرات تصمیم‌گیری را در مدیران افزایش دهند.

بدون شک اقداماتی مشابه سفر ده روزه آقای آذری جهرمی می‌تواند فضای جدیدی برای تغییر و اصلاح پارادایم نگاه به توسعه استان تاثیرات لازم را داشته باشد. چون دیدن از نزدیک و حس و لمس واقعی‌تر مسائل و مشکلات و واقعیات و محرومیت ها و حاشیه نشین های استان، هر مدیر متعهد را به فکر یافتن راهکار چاره‌ساز وا می دارد.

امید است سایر وزرای محترم بویژه وزرای راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت، بهداشت و درمان، اقتصاد و دارایی و رئیس سازمان برنامه و بودجه، مشابه این اقدام را در ماه‌های آینده در برنامه خود قرار دهند و با حضوری اثربخش، باقیات الصالحات خوبی را در کارنامه خدمتی خود ثبت نمایند.

 انشاءالله

 جمعه 13 دی ماه 99

سید حمید کلانتری

رییس انجمن بهره وری ایران و عضو هیات امناء هاسب

 

 



نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 9:32 عصر روز جمعه 99 دی 12